Käytämme evästeitä verkkosivullamme parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoltamme hyväksyt evästeidemme käytön tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää

Close

Proteiinipitoisia ruokareseptejä Nutrician ravintovalmisteista

Nutrician reseptit on suunniteltu ensi sijassa potilaille, joiden energian ja proteiinin tarve on suuri, mutta joiden on vaikea saada tarpeeksi ravintoa tavallisesta ruoasta ja ravintovalmisteista. Reseptien tarkoitus on toimia inspiraation lähteenä. Syöminen on mukavampaa, kun ruoan maku ja rakenne vaihtelevat.

 • Kermainen rakuunakana riisillä on maistuva arkiruoka. Kun haluat varmistaa annoksen ravitsevuuden ja proteiinipitoisuuden, lisää kastikkeeseen pullollinen vaniljanmakuista Nutridrink Protein -ravintojuomaa.

   

  Annokset: 2

  Valmistusaika: 40min

 • Korvaamalla mannapuuron maidon ja/tai veden Nutridrink Protein -ravintojuomalla, voit tehdä puurosta ravinteikkaamman ja proteiinipitoisemman version. Metsämarjanmakuinen Nutridrink Protein ravintojuoma tuo mannapuuroon myös raikkaan marjaisen maun.

   

  Annokset: 1

  Valmistusaika: 10min

 • Smoothiet ovat maukkaita ja raikkaita paljon vitamiineja sisältäviä välipaloja. Tavanomaiset smoothiet eivät kuitenkaan sisällä juurikaan proteiinia.

  Annokset: 1

  Valmistusaika: 10min

 • Yhdistämällä kaksi erimakuista Nutridrink ravintojuomaa voit luoda uusia piristäviä makuja entisten makujen tueksi. Appelsiini-kaakaojuoman teet helposti ja nopeasti yhdistämällä Appelsiinin- ja kaakaonmakuiset Nutridrink ravintojuomat. Näin saat myös tupla-annoksen ravintoaineita.

   

  Annokset: 2

Kuulostaako tutulta?

Tuntuuko sinusta, että ravitsemuksen tarkistaminen parantaisi sinun tai jonkun läheisesi hyvinvointia? Saat lisää tietoa ja opastusta apteekistasi tai lääkäriltäsi.