Käytämme evästeitä verkkosivullamme parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoltamme hyväksyt evästeidemme käytön tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää

Close

Nutridrink-ravintovalmiste

Ikääntymiseen liittyvä hauraus ei ole sama asia kuin luonnollinen ikääntyminen. Jos kärsit hauraudesta, tasapainoinen ravitsemus on sinulle erityisen tärkeää.

Ravinto on kaiken A ja O, jotta elimistö pysyy vahvana ja terveenä. Pari ylimääräistä kiloa voi olla terveyttä tukeva varareservi, kun ikää tulee lisää. Normaalin aterian lisänä nautittu ravintovalmiste voi olla hyvä tapa varmistaa ravintoaineiden saanti, kun tavallisesta ruoasta ei syystä tai toisesta saa riittävästi ravintoa. Tuntuuko sinusta, että ravitsemuksen tarkistaminen parantaisi sinun tai jonkun läheisesi hyvinvointia? Saat lisää tietoa ja opastusta apteekistasi tai lääkäriltäsi.

Vanilja
Mansikka
Aprikoosi
Metsämarja
Mokka
Kaakao
Badge: 
1 pullo
1-2 kertaa päivässä
200 ml
energiaa, proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita

Miten Nutridrink-ravintovalmistetta käytetään? 

Nutridrink-ravintovalmistetta voi käyttää normaalin ruokavalion lisänä tai vahvistavana välipalana, joka varmistaa riittävän proteiinin, energian, vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.
Nutridrink on käyttövalmis ravintovalmiste, joka on helppo pitää mukana.
 
Annostus: 1-2 pulloa päivässä normaalin ruokavalion lisänä
 
Nauttiminen: Voidaan juoda jääkaappikylmänä tai huoneenlämpöisenä. Kahvin ja kaakaon makuiset maistuvat myös lämmitettyinä. Ei saa keittää. Voidaan pakastaa ja nauttia jääpalan muodossa.
 
Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Säilyy avattuna 24 tuntia jääkaapissa.

Nutridrink on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen hoitoon. Tuotetta käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.
 

Nutridrink-ravintovalmiste

Nutridrink Protein on tieteellisesti kehitetty ja hyvältä maistuva ravintovalmiste, joka sisältää kaikkia elimistön päivittäin tarvitsemia energiaravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita. Nutridrink normaalin, tasapainoisen ruokavalion lisänä voi auttaa hauraita ikääntyneitä ja sairauteen liittyvästä vajaaravitsemuksesta kärsiviä saamaan voimansa ja energiansa takaisin.

200 ml:n pullo sisältää 18 grammaa proteiinia ja 300 kilokaloria. Nutridrink-juomasta keho saa suuren osan siitä ravinnosta, jonka se tarvitsee toimiakseen.*

Saatavana kuusi hyvää makua. Tuntuuko sinusta, että ravitsemuksen tarkistaminen parantaisi sinun tai jonkun läheisesi hyvinvointia? Saat lisää tietoa ja opastusta apteekistasi tai lääkäriltäsi.

*Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan ikääntyneiden tulee saada päivässä noin 1,5 grammaa proteiinia painokiloa kohden. Yhden aterian tulee siis sisältää 25–30 grammaa proteiinia. (Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2014, Terveyttä ruoasta!)

Ravintosisältö

Energiaa
300 kcal
Proteiinia
18 g
Hiilihydraatteja
33,4 g (josta laktoosia vähemmän kuin 4,2 g)
Rasvaa
10,4 g
Natrium
120 mg
Kalium
416 mg
Kloridi
166 mg
Kalsium
432 mg
Fosfori
330 mg
Magnesium
62 mg
Rauta
3,1 mg
Sinkki
3,6 mg
Kupari
0,3 mg
Mangaani
0,68 mg
Fluori
0,36 mg
Molybdeeni
15 μg
Seleeni
18 μg
Kromi
8,34 μg
Jodi
50 μg
A-vitamiini
232 μg RE
D-vitamiini
5,2 μg
E-vitamiini
5 mg α-TE
K-vitamiini
22 μg
Tiamiini (B1)
0,38 mg
Riboflaviini (B2)
0,4 mg
Niasiini
5 mg-NE
Pantoteenihappo
1,66 mg
B6-vitamiini
0,54 mg
Foolihappo
82 μg
B12-vitamiini
0,8 μg
Biotiini
10 μg
C-vitamiini
33 mg
Koliini
10 mg

Reseptejä

Täältä löydät reseptejä ja vinkkejä. Olemme kehittäneet ne erityisesti hauraille ikääntyville ja riskiryhmään kuuluville.

  • Kermainen rakuunakana riisillä on maistuva arkiruoka.

  • Aprikoosinmakuinen Nutridrink lisäravintojuoma tilli-tomaattiuunilohen seurana tuo piristävän lisän perinteiseen uuniloheen. 

  • Korvaamalla mannapuuron maidon ja/tai veden Nutridrink Protein -ravintojuomalla, voit tehdä puurosta ravinteikkaamman ja proteiinipitoisemman versi

Kuulostaako tutulta?

Tuntuuko sinusta, että ravitsemuksen tarkistaminen parantaisi sinun tai jonkun läheisesi hyvinvointia? Saat lisää tietoa ja opastusta apteekistasi tai lääkäriltäsi.